Cookies Policy

A ‘session cookie’ is used in order to make sure your use of the site isn’t mixed up with anyone else’s. This cookie is used by the webserver, only to help the website function properly for you.

Millstream

INDUSTRY: INSURANCE

"Nutbourne were fast, effective and response. Perfect."

– Stuart


THE DETAILS

  • 2500 square foot in Leadenhall Street
  • Tired space, with old carpet and a multitude of marks on the wall needing a real overhaul.
  • Professional image needed for Insurance Company
  • A difficult to manage landlord, with a very thorough schedule of documentation needed.
  • Nutbourne carried out every aspect of the work, including sourcing the lines and removals

THE CUSTOMER

Millstream Underwriting Limited is an independent managing general agency that specialises in underwriting travel personal accident and sickness insurances primarily on a business to business basis.

THE ISSUE

With their ten year lease coming up for renewal and the need to find a new space, Millstream needed to move into an office that looked good, worked well for them but also needed to be close to Lloyds. Having found a space which had been left empty for a few months Nutbourne needed to come up with a way to design and build it so it looked fresh and new, but still kept a hint of the traditional office. The project wasn’t time critical, but budget and deliveries were key, with access to the building variable from the privately owned access road behind. There was no natural space for a reception and the layout was a difficult one for inclusion of meeting rooms.

THE SOLUTION

With a well organised and regimented schedule of deliveries Nutbourne was able to get the materials on site when needed and inside the small windows of opportunity allotted. With considerable liaising required with the landlord, Nutbourne provided all documentation needed for a permit to work and ensured that all the paperwork the client needed was filled out and ready to go.

The end result was a well laid out office, with a spiral staircase between floors, and a number of offices in a difficult space. The reception was created with logo embedded glass, creating a break in the line of the office where none had previously existed.