Cookies Policy

A ‘session cookie’ is used in order to make sure your use of the site isn’t mixed up with anyone else’s. This cookie is used by the webserver, only to help the website function properly for you.

Gain

INDUSTRY: CHARITY

"Thanks Marcus, it has been great to work with you as well, I hope we get to work together soon"

– Diego Adame


THE DETAILS

  • 3500 square foot in Worship Street
  • 4 week schedule
  • Professional image but as a charity there were cost constraints to be met.
  • Multiple meeting rooms with sliding walls to increase in size and yet still look professional
  • Nutbourne carried out every aspect of the work.
  • Creation of a bi-folding wall split meeting room, comms room, kitchen point and professional reception.

THE CUSTOMER

The Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN) is an alliance driven by the vision of a world without malnutrition. Created in 2002 at a Special Session of the UN General Assembly on Children, GAIN supports public-private partnerships to increase access to the missing nutrients in diets necessary for people, communities and economies to be stronger and healthier. 


In less than a decade, GAIN has been able to scale its operations  by working in partnership with governments and international agencies, and through projects involving more than 600 companies and civil society organisations in more than 30 countries, reaching an estimated 667 million people with nutritionally enhanced food products. About half of the beneficiaries are women and children. GAIN’s goal is to reach 1 billion people by 2015 with nutritious foods that have sustainable nutritional impact. 

THE ISSUE

With a widespread global presence GAIN wanted to establish their first UK office in London, to coordinate and help with their works in Africa and South America. With a demand for quality employees, and yet a need to keep costs down, GAIN wanted an effective and attractive fit out that didn’t blow their budget. The client coordinator was based in Switzerland and accordingly we were their eyes and ears on the ground in London, coordinating and delivering, whilst they visited the office twice in total. 

THE SOLUTION

With the need to have a charitable and yet high end image Gain took a trendy space near Moorgate, on Worship Street. Nutbourne worked hard on a number of striking designs and selected some interesting and space efficient furniture to make the back of house both attractive and functional. 


To make the office more flexible Nutbourne put a bi-folding wall into the main boardroom, allowing it to go from 10 to 20 people whilst still retaining acoustic separation.